Opilá životem
Anotace: Taky vám jde někdy ze života hlava kolem?
Život mi pomalu stoupá do hlavy,
smutek a deprese střídá oslavy.
Opilá radostí, opilá svým pláčem,
v kukle svých obav jak znehybněná fáčem.
Na kaši ze snů zvláštních,
pod parou svých vášní…
To jsem já, piják života…
Však ještě neházím flintu do žita!
Komentáře (2)
Komentujících (1)