Jasmínová vůně....zemřít s ní? Až si v devadesáti pěti letech budeme dělat jasmínový čaj a než se voda uvaří, rychle se pomilujeme. Pak můžeme zemřít.
15.03.2007 14:12:00 | smudlinek
Díky za komentář, beru.
Chodím tam dost často a slyším zpívat ptáky v korunách stromů vysokých lip a to mne opravdu rozradostní duši, když hořkost smutného srdce dívá se na náhrobky...
Zbytek je můj.
04.09.2006 15:44:00 | Marcella
rád se toulám hřbitovem, tam odkud sem nemáme žádnou alej a ani tu nekvetou jasmíny, kostaela tiše padá omítka a staří lidé berou ty kousky do ruky a říkají už zas. každý vánoce ubejvá světýlek jak se lidi vytrácej. přesto všechno má hřbitov svý kouzlo uvědomění a ticha. to všechno mi tvá báseň připomněla, možná podle tebe tlachám bez kritiky ale ač se mi forma moc nezamlouvala a sladkost v ptáčcích trochu hořkla na jazyku , dotkla ses něčeho uvnitř mě.
04.09.2006 15:17:00 | kulishak