Anotace: Den po dni si uvědomuju, jak těžké je dělat správná rozhodnutí, v dobré víře, často člověk chybuje, někdy nepomůže ani pochopení celého kontextu. Chjo, snad je pravda, že chybami se člověk učí, tedy pokud si je uvědomí. Snad je ctonst chybu přiznat:)