Prší kapky stěstí. Kapky naděje.
Miluju déšť.
Kapky lesknoucí se na těle tvém.
Padají dolů z nebe.
K naším nohám, na nás. Pořád a pořád.
Chci držet tě v náručí když na nebi se blýská.
V dešti.
V kapkách lásky.
V kapkách příběhů.
Příběhů o nás dvou...