Anotace: do teplých krajin...
nějak jsem se zasekl a přitom touha vyjádřit se je velká. Možná spousta výkladů, možná jen jeden, kdo ví, snad ten kdo naklonit se z útesu nebojí.
něco mě nutí napsat, že je to fakt dobré. ...
06.09.2006 19:06:00 | černočerný