43
Anotace: tu jsem si napsal před pár lety k narozeninám
Tři a čtyřicet.
To by si chtělo sednout
a bilancovat.
Už tolik let.
Co všechno život dal
a jak moc krad´.
Tak nejdřív zisky,
když nepočítám vrásky,
pár kil navíc
a pády z výšky
a přebolené (?) lásky
a horu krabic.
V těch krabicích
mám svoje vzpomínky,
fotografie
a na nich
z mozajky kamínky,
svět, který nežije.
Tak tohle mi dal
můj hloupý život.
Jak kouli na nohu.
Dal nebo vzal?
...
Krabice od bot
...
Víc už chtít nemohu!
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: G.P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)