než znavený, tak spíš k tý hubě seschlý květ. No nic, vono je to jedno, smradi (viz. má báseň)
15.09.2006 22:17:00 | Petr Miroslav
Je to ze života...
Mí tři ptáčkové jsou již z hnízda ... ale průběh byl dojemně stejný s tvou básničkou ....
Jen doufám že mě ani tebe nečeká koncovka mého příběhu .... / to co pro mě otec udělal jsem .... in - memoriam .. :-(( docenil až v mých 35ti /
07.09.2006 16:07:00 | HarryHH
...chjo , děti :) ...
...pro zlost jindy zas pro radost ...
...někdy mám pocit,že se budu o ně starat do jejich důchodu :)) ...
05.09.2006 15:25:00 | WhiteSkull
Víš, dětská láska, radost, zklamání i lítost a smích je běh mezi zastávkami, běh mezi polohami rodičovských povah. Proto je lepší býti jim i kamarádem, oni nerostou kolem nás jako stromy, jak si mnozí myslí. Oni s námi žijí,milují, .... jsou radostí i starostí.
Já se někdy na mazoše zlobím, když něco provede, ale přitom jsem pyšná, jak ho to vůbec mohlo napadnout.
05.09.2006 11:00:00 | Marcella
Ahoj. Mě toto období teprve čeká. Mladý je ještě dost mladý, ale taky se toho trochu bojím. Snažím se s ním mít kamarádský vztah, byť vím, že je to někdy i na škodu. Uvidíme, co nám osud napíše dál...
Obsahově se mi to líbí. Konec konců i zpracování je dobré.
Jirka
05.09.2006 10:41:00 | JirkaS