Pro Deborku
Anotace: debora znamená v překldu včelka,vím že to není nic moc ale je to spíše moje poděkování jí:)
Včelky
Mám ráda včelky,
Bzučením do ouška hladí mi srdce.
Dávají med na trápením zmrzlé ruce.
Těšímé oči tanečky.
V duši mi zní zvonečky,
Zvonečky radosti z poselství.
Z poselství našeho přátelství.
Děkuji Deborko.....:)
Komentáře (1)
Komentujících (1)