Upír......
Anotace: .....a raf do krku...na pár místech trochu kostrbaté,ale nikdo není dokonalý
Někdo viděl trochu stínu
Nebojím se přiznat vinu
Chci ze sebe smýt tu špínu
Místo toho v hrobce hniju
V noci já jsem krve pán
I s tebou mám jistý plán
Až někdy půjdeš kolem sám
K sobě si tě povolám
Někde v dálce houká sova
Ty slyšíš jen moje slova
Zní ti v hlavě zas a znova
Přede mnou tvá duše holá
Teď se budeš plížit nocí
Úplně sám,bez pomoci
Mysleli si,že jsme cvoci
Vracíme se k plné moci
Budeš se plížit krajinou
Každou noc půjdeš za jinou
Tvé způsoby pominou
Snad vzpomínky zůstanou
Pak v podobě netopýra
Ukraje tě černá hlína
A někomu v krku díra
Skýtá pozdrav od upíra
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: blackwolf, E.
Komentáře (0)