Jsem ten co vždy.
Anotace: človíček s dírou na patě schoný leda vraždy nebo básně připíjí obloze.V.Třešňák
Jsem ten kdo na Tě čeká
celou noc v obavách.
Jsem ten kdo vždy přispěchá
když se Ti nic nedaří.
Jsem ten kdo bdí u Tebe
když se vrátíš opilá.
Jsem ten kdo se o Tebe
vždy rád postará.
Jsem ten co Tě miluje.
Jsem ten co je schopný
leda vraždy nebo básně.
Jsem ten kdo Ti leží v žaludku
protože nejsem ten koho miluješ.
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: jita.1965, Noc17
Komentáře (3)
Komentujících (3)