šmudlo válečné romány jsou mojí láskou a letci britští jsou moji miláčkové, Jaruško já rodit nebudu zatím aspoň o tom nevím, já plodím na světě jen básně smích a pohodu a velká přátelství s lidmi co mi stojí za všechno na světě milovat:)))
06.09.2006 17:12:00 | Jats
...má puzení, příroda volá, rodit by už měla a tělo se jí připomíná tímto podvedomím křikem do básně přetavené, poslouchej se a poslouchej....se:-))
06.09.2006 10:31:00 | Jarky