Neznámá v plášti..
Anotace: zamyšlení.. to jen žádám
Neznámá kráčí sama tmou,
nevnímá, neslyší, nechce.
Co když ji někde přepadnou?
Ubrání se jim sama a lehce.
Neznámá v plášti,
přesně jak chtěla.
Srdce a špetka zášti,
hlava mírně sklopená.
Něvěrná přísaze.
Proč přísahala?
Že nezabije?
Aby život dala?
Neznámá stojí.
Proč se zastavila?
Mrholilo. Teď prší.
Že by litovala?
Komentáře (1)
Komentujících (1)