ultralin
Anotace: vo bramborich anep vo bramborich
Ta megasonička vývaru zhoubě hřívá
U predesiálu na krolo liškutabilním sléze
Komu ty te nepálalo ustě ni křívzlech
Je mátrolie kla a stedovilka
U praven pra vill zvláto a se frtlu vni bzlolo
Ten baheňjys kmenonal fret a v soprenil u kji
Le prongo le serku le vututa le gereze
Lo prenta ghú i ghoo jahod smuten
Byv prášeno kle a dfera hlinkom nechořt nech
Mlikle gabčeni pro chlab gabače rondewlina
Qrevrez a gherverez a flinto a vijk a vijkole cren
Kdym ujriklo ke málosad vňafki leč drátlo a pim
Komentáře (2)
Komentujících (2)