Charakter
Anotace: Je to tak trochu satira...
Dnes už si můžem říct,
kdo z nás je lhář
a kdo si zachoval
svou vlastní tvář.
Já jsem tu na jaře
stejný jak na podzim.
Zůstávám věrný
s úctou
váš Anonym
...
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: G.P.
Komentáře (6)
Komentujících (6)