Na téhle křižovatce
možná mnohý stál...
nevěděl kudy
a kam by se dal...
každá z cest zdála se
tak stejnou být...
tak prosil o drobnost,
chtěl jen směr naznačit...
Na téhle křižovatce
možná mlha byla...
stačilo slunce,
by se rozpustila...
Hodně silná básenka...
a krásná...
18.09.2006 19:36:00 | Cecilka
maminko milá copak se děje, však víš že můžeš přijet na kávičku a vylití srdíčka do mého malého bytečku
08.09.2006 14:53:00 | Jats
přimlouvám se za to hnutí. Ve stinných koutech rada nečeká.
Oslovilo mě to. (velmi)
07.09.2006 16:34:00 | černočerný