Když oni tak krásně plakaly
Anotace: zase menší šílenost z řádků mých pomatených vzpomínek...
Byl den
kdy krvácelo nebe
z mých dlaní
a jak rudá snítka uschlých jeřabin
se sklánělo nad večerem.
jenže jsem nedosáhla na hvězdy...
ne, nechtěla jsem jim ublížit
ale...když oni tak krásně plakaly
a já byla tak zoufale sama
a ten déšť co mi bloudil po vlasech
a všechno to okolo...
prostě jen
bolí mě to
jako tebe
Komentáře (2)
Komentujících (2)