Bolest se smrtí nechodí spolu
Bolest zná pravidel,
nalézá strachu len,
ona to rozpoutá,
když čas tvůj zde nalézá,
to horko tě zalije,
když přijde pro tebe.
Ty báti se nemusíš,
v klidu se položíš,
v náruč jí laskavou,
usneš již zákeřnou.
Komentáře (0)