Zdolání K2
Anotace: ...no to byl výkon...
Nebudu za srágorku ,
Mám já skvělé předsevzetí,
že zvládnu svoji K2ku
Kopec prádla veliký,
už mě tady dlouho čeká.
Jo, zaměstná mé svalíky.
Chybí už jen podpora!!!
Bude někdo žehlit se mnou?
Aspoň do základního tábora?
Uááá nikdo takový tu není.
Lavinové nebezpečí,
hrozí prádlem zavalení!
Ruce bolí, už i blednu,
makám, jedu jak to jde,
konec stále v nedohlednu...
Zaplatím já krutou daň.
Jo hory si své vyžádaly,
já padám mrtvá jako laň.
Komentáře (0)