Anotace: věnováno inženýrce, která se snažila najít lék pro pacienty s chronickým únavovým syndromem, což je nemoc s podobnými problémy jako rakovina, JEN se na ni neumírá...PS: každá naděje má cenu zlata-čímž je obyčejný den nestrávený v posteli...
Jjj, léky a jejich bádání, kéž by to v některých případech mohlo jít rychleji, chjo, a ne a ne a nende. :(
11.09.2006 17:46:00 | NikitaNikaT.
(velké to srdce člověka) Krásné dílo, dávám 80 procent jen proto, abych odlišil, že tvá dnešní druhá báseň se mi líbila o něco víc.
08.09.2006 09:15:00 | smudlinek
Já obdivuji tyto lidi,kteří při své těžké nemoci mají tolik vůle a i optimismu a nevzdávají se.
Moc hezká báseň.
08.09.2006 08:13:00 | s.e.n