Realita
Prý už jsem stará na pohádky
v nichž dobro vždycky zvítězí.
v reálném světě jsou i hádky,
a slané slzy v příbězích....
Tak měla bych i svoje city
které bezelstně jsem chtěla dát,
pod mikroskopem reality
prověřit, pročíst, prozkoumat!
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (2)
Komentujících (2)