Anotace: Nečekala jsem tak brzy, že budu potřebovat nový byt, tak jsem se šla poptat.
Dík. Dal sis sedm piv a ty dvě básně dohromady.
Je vás málo, co to pochopili.
08.09.2006 14:00:00 | Marcella
...nejen hodnocením je člověk živ. Chtěl jsem stihnout sedm pif (ba ne, jen voběd).
Je to zajímavý styl, takový atypický zde...
08.09.2006 13:55:00 | JirkaS
Přál bych ti lepší byt. V téhle básni jsem si našel výrazy, které se do mě zavrtaly. Paráda.
08.09.2006 09:21:00 | smudlinek