Na tu otázku je jednoduchá odpověď, neodpovídá přímo na otázku, ale říká něco nad tou úvahou.. Je prachobyčejný život a hlavně ho žít.!
01.10.2006 19:53:00 | Gabriel17
Od života můžeš chtít úplně všechno i když úplně všechno nedostaneš. Někdo se zabývá tím, že chce být smrti blíž? Kdo? A proč? Na to je nastavená automatika času, ten se o příchod smrti postará za nás. Takže zbytečná starost, řekl bych.
08.09.2006 16:13:00 | smudlinek