Brečím, však jinak nemůžu
Myšlenka hloubavá,
v mysli mě napadá,
ujídá v srdci mém,
život můj proklet jen.
Alkohol když ojímá
život můj a myšlenky,
v hlavě ty podivné zdají se,
já pití proklínám,
však popíjím dále,
pak propast se zvyšuje
a něco ve mě se láme,
však svědomí žere mě,
vzpomínky propil jsem,
já nevím co stalo se,
oči své obracím,
strácím se ve tmě,
klečím před tebou,
mé svědomí,
brečím teď srdcem,
co stalo se hledám,
vždyť potají vzlikám...
Komentáře (1)
Komentujících (1)