Škarpa blues
Tam za vodou škarpa má,
lehko se v ní usíná,
bledý měsíc nad hlavou,
řeka hučí temnotou.
Snadnou živnost tady mám,
s krysami si povídám,
a když těžkej smutek mám,
svoje blues si zazpívám.
A když nečas přijde nám,
do lochu se zavřít dám,
zatopí mi, uvaří,
v tom plzeňským žaláři.
Nadejde šeříků čas,
na svobodu vyjdu zas,
přejdu lávku staletou.
Máš mě tu zas!
Ty stará známá, dobrá škarpo za vodou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)