A co lidé..?
Anotace: Jen takové zamyšlení...
Slunce nás hladí po tváři..snaží se Něco nám ukázat..
A lidé? Hledají stín..
Kapky deště v podobě zvonečků padají shůry,
cinkají lidem o hlavy a volají – tak už se probuďte!
A lidé? Vezmou si deštníky..
Vítr nám šeptá do uší svá tajemství,
snaží se znovu, zas a zas..
A lidé? Zachumlají se do kabátců..
Mlha nám říká – na co jsou oči, dívejte se srdcem..
A lidé? Zakopávají o sebe…doslova.
Ale až Slunce přestane svítit, kapky padat, vítr vát, mlha nás objímat..
...Co lidé?
Komentáře (3)
Komentujících (3)