Krutý osud
Anotace: můj současný pocit ze života...
Slzy se derou ven,
vůbec nechápu proč tu jsem.
Proč žít někdy tak bolí?
Co všechno za tu bolest stojí?
Život je jak překážková dráha,
a kašle na všechny tvoje práva.
Sází ti je jednu za druhou,
a ty nevíš, kdy ti pomohou…
Zoufám si a co dál nevím,
před jednou další tady stojím.
Jak mám ji překonat a proč?
Nevím! Říkáš, prostě skoč…
Komentáře (2)
Komentujících (2)