absurdní racionalita
Anotace: text který hrajem v kapele... má i nemá logiku...
Obludná kráska, mrtvý květ
šťastná válka, šedý svět
čistá špína, denní noc
hoří led, méně je moc
Svobodný otrok, born is death
zpáteční pokrok, bylo je teď
menší půlka, horní dno
černý anděl, hodný zlo
Komentáře (3)
Komentujících (3)