Příběh
Anotace: pro někoho možná obyčejný, pro mne rozhodně ne...
Bylo mu tehdy teprve pět,
neuměl říct slovo "máma",
v tom dětském věku měl svůj vlastní svět,
však my byli rádi, že je s náma.
Ostatní děti si uměly hrát,
on jenom opodál stával,
nechápal to, čemu měl by se smát,
jen tátovi vesele mával.
Táta jeho snad kouzla znal
a v každičké volné chvíli
učil ho po cestě kráčet dál,
kde jiní krok, on ušel míli.
Dnes je jak ostatní, přešlo pár let.
Když potkám se s ním a s tím tátou,
chtěla bych všem lidem povědět,
jak vypadá setkání s Láskou...
Komentáře (0)