háček a Wolfskol kto sú títo novodobí nulovači_
Vidím že sú aj u teba
Mne osobne to nevadí,ale mali by byť aspoň v zozname
autorov
Ja viem že dnes sú to títo a nabudúce to budú iní /ale
zároveň tí istí z táničkinej stajne/
len aby neodrádzali mladých autorov
16.09.2006 13:48:00 | Luboško
je vidět jak funguje tvrzení tom že sme z opice-já to ztkusím podle tebe někdo podle mě,...
09.09.2006 16:40:00 | Pavel Kotrba