...měla všechny tváře světa
Anotace: o mužích a ženách a neštěstí
Měla všechny tváře světa,
byla jedním ze všech.
Když mé ruce obejmula,
zuřivostí jsem zatajil dech.
V podivném rituálu si lehla,
ozdobená krví,
smířená s hrůzami pekla,
jsem byl její prvý.
Svíjela se v bolestech,
pro zranění drápů rukou mých,
v krutosti spojených, zlámaných kostech,
propadla v nakonec v děsivý smích.
Opilý v orgasmu již více nevnímám,
byla již napsána poslední věta,
v nenávisti rozthala mě zaživa,
měl jsem tváře celého světa.
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)