Anotace: Původně jsem chtěla dát za každým veršem otazník, ale vypadalo to blbě,... tak si jenom představte, že tam ty otazníky jsou :-)
Pěkné, nutí mě to k zamyšlení. JSem z toho trochu paf. Zase další dobré dílko, které dokáže ovlivnit moje pocity.
23.09.2006 20:14:00 | Art.Ep
Ahoj Luno je to vážně moc pěkné:-) moc se mi líbí a děkuji za hodnocení mé básničky Když láska umírá :-) Jajja
17.09.2006 19:44:00 | Jajja
Mila LunaStrelenko,moc mě ta básnička zaujala,zajímavě psaná a je o něčem,vážně good...
10.09.2006 22:44:00 | Courtnei