A co pak?
Jak dál mám jít
když cesta dál nevede.
Jak dál mám žít
když srdce již netepe.
Jak dál mám milovat
když láska někam uteče.
Jak se dá vzdorovat
lžím a nenávisti.
Jak dlouho se dá
láska živit vzpomínkami?
A proto mám strach
že přestanu milovat!
A co pak
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., Noc17
Komentáře (4)
Komentujících (3)