Hoj, básníče postrádaný!!
Nejdu s prázdnou na hodování,
v tašce kapra, taky štiku,
letím k tobě od rybníků...
koště dlouho zahálelo
(i vyhládlo moje tělo,
to Šuměnka dobře ví,
kúru radí pro zdraví)
Chyběl jsi tu, marná sláva!!
Ten gáblík si vychutnávám!!!
:o)
11.09.2006 18:35:00 | Cecilka
parádní, je to dílko parádní...
a za to město vyběhnu s tebou zakřičet svůj pozdrav Mléčné dráze... to abych z těch připravených dobrot nenabrala moc na váze :o)
díky za milý komentář, udělals mi radost
11.09.2006 11:19:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
No konečne!
Kde sa túlaš,ry vyndrák
Konečne nejaká kvalita
víno aj žranica aj báseň
11.09.2006 08:07:00 | Luboško