Probuzení
Anotace: ..do toho zimního sněžení trošičku jarní ladění...
Na jaře, s časem probuzení
lidé se v jiné lidi mění,
však někdy jen ti vyvolení,
co nejsou s bytím usmíření,
ostatní upadlí do snění
nechápou to osvobození,
jak horské hřbety teď si cení
pomalé ledů rozpouštění...
Komentáře (0)