Anotace: ..hodnoty bez hodnot..a cíle bez cílů..plůteček, plůtek, plot..hrab kilo po kilu..
Sbírka: ..mimoděk..
Na zázrak už nečekej - my čtenáři - jsme Tví malí zázraci :-) Pěkná báseň :-)
25.09.2006 12:03:00 | Levandule
Pěkný, ... moc ...
Je to hodně o naší nedokonalosti ...
... mám ale v hlavě skutečný obraz pouště ....
který, .. i když je hodně drsný .... vyznívá více optimisticky.
/napíšu to, ... a díky za inspiraci/
14.09.2006 17:59:00 | HarryHH