..lež..
Anotace: ..pro mého syna..
Lež rozstříknutá chvatně ve sprayi
s laciným nádechem - jen žaludek mi vzdouvá..
Lež namazaná na tělo s vonnými oleji
je kluzká na dotek – a póry mými couvá..
Lež rozprostřená lstivě na polštáře
s kraječkou úlisna – jen vyrážku mi tvoří..
Lež nařasená naoko s otvorem jenž se páře
je sypká pod rukou – a víru mojí boří..
Lež rozpečená drsně v pekáči
s příchutí podlosti – jen srdce moje mučí..
Lež nabodnutá jehlami se kvapně otáčí..
..je v chuti spálená – A že jí sníš – ti ručím!!!
Komentáře (6)
Komentujících (6)