Anotace: Můj tzv. kamarád, mě opravdu podržel...proto tahle báseň...svym způsobem pro něj...díky Lukáši...(ironie)
Ty víš, proč píšu znova, už jsem pochopil ironii v tvém věnování a jen odpovídám. Slyším tvé volání a pomohu ti, kdykoliv budeš chtít.
A teď k té básni, fakt se ti povedla, úplně sedí na to co jsi mi říkala, fakt pěkný ... =))
12.09.2006 20:24:00 | Miro Sparkus
JO, už jde vidět, že se ti vrací nálada a nápady .. pomohl bych ti, ale ty by jsi pak nepsala další básničky, takže ... znáš mě .. =)).. jinak 100% si schovávám pro něco, co teprv určo přijde .. =)
11.09.2006 22:05:00 | Miro Sparkus