Anotace: je to vlastně text písničky - reakce na kdysi celkem úspěšný stejnojmenný film o narkomanech. A ještě navíc jsem to napsal pro holku...
Vierka1 - tady Tě musím zklamat - je to čistá fantazie inspirovaná tím filmem...
15.09.2006 10:19:00 | G.P.
Lžou? Třeba jenom matou malinko...
vždyť i v té pavučině jedno vlákénko...
:o)
...krásné...
12.09.2006 08:09:00 | Cecilka
Jsem neobjektivní...musím stovku :-)
Slyším hudbu, Dádulu, Tebe.... a mám husí kůži :-)
A přeji Ti, aby Ti sny už nikdy nelhaly... :-)
12.09.2006 07:55:00 | Levandule