Koupě řasenky
Včera v malým altánku,
koupila si řasenku.
Radost má, že v smutné časy,
nerozmažou se jí černé řasy.
Až zas přijde smutné sci-fi,
bude moct popustit své city.
Ukápne slzu, setře slaný podpis z tváře,
už nebudou se o ní bavit jako o maškaře.
Včera řekla šťastné díky,
že smí se s pláčem malovat,
smí teď žehlit kapesníky,
a slzy jemu darovat...
Komentáře (2)
Komentujících (2)