.... ano, .... tak nějak jsme si to navařili .... takoví jsme, ... z tý jedný ... i druhý strany, ale radost z dila se vytratila ..
Pěkně napsaný
13.09.2006 17:03:00 | HarryHH
Říkám si vole...vole...vole
Proč pořád jsem ten dole
Proč nejsem nikdy in
Svalovec manekýn
Se spoustou cingrlátek
A proč mám v hlavě zmatek
Nedělám kariéru
Jen píšu do Litéru
12.09.2006 16:22:00 | JardaCH
Říkám si děti..děti..děti..
ať už -náct, -cet nebo -sát je ti,
v jádru tak jeden jako druhý
toužíme po té špetce vzpruhy,
co jenom láska rozdává,
ať za ní je on, či máma...
Do srdce vetkává se jemně,
zůstává v tobě, jako ve mně...
:o)
Jsem ráda, že tě mám... :o)
12.09.2006 13:59:00 | Cecilka
...taky se tam vidím,i když bych nechtěla vždy sklouznu do snobského způsobu života
12.09.2006 12:39:00 | Jarky