CESTA
Anotace: ...a jsem to přece pořád JÁ...
Jsem na cestě a pod nohama přestává to klouzat
Je jaro poznávám tu vůni, občas slyším i vlaštovku
Paprsky slunce už začínají hřát a noci se krátí
Jdu dál a ten kdo se dere kupředu jsem pořád já
jenom kolem je to
krok za krokem
jaksi půvabnější
Komentáře (1)
Komentujících (1)