Sebevražda z lásky
Anotace: ...neuzavírejte tyhle debilní sázky
Slepé jsou tvé oči
svět kolem se točí
do krve se smočí
a sebevrah skočí
Osamělé hlásky
jedné mrtvé krásky
krátký konec lásky
jak hloupé jsou sázky
Marné budou slzy
Teď je na ně brzy
Však koho to mrzí
Supi budou druzí
Tak se usměj andílku
na krvavou nadílku
sbíráš dílek po dílku
co z ní zbylo - na dýlku...
Komentáře (1)
Komentujících (1)