Anotace: ..inspiroval mne článek v časopise Meduňka, který jsem dnes četla..
zajímavé, co a koho všechno si můžu pod pojmem upíři emocí představit
18.09.2006 12:17:00 | Trdlo
Tady je řečeno vážně hodně...
upíři emocí, síly žití...
sami strádají, tak na dobru
s chutí lačnou si parazití...
Moc se ti povedla!!!
13.09.2006 14:22:00 | Cecilka