Nůž
Anotace: ,,...ukončení trápení, bodná rána do sebe"
Nemám sílu,
v sebe víru,
nemohu už dále jít,
shořela mi má naděje,
nemám už důvod proč žít.
Nervy na dranc,
v očích slzy,
konec všeho bude brzy,
všechny starosti řeší nůž,
chceš to skončit, ale už!
Do srdce bodná rána,
zakrákorá černá vrána,
mdloba, cesta do nebe,
ukončení trápení,
bodná rána do sebe.
Komentáře (0)