.. to už je asi druhý dílo ve kterym je zminovaná černá růže.. ta vazně existuje nebo ne? ja ji asi ještě nevidel..
27.05.2007 14:45:00 | niemante
Moooooooc pěkný, na to, že to je menší výlev se mi to moc líbilo.. Fakt, čekala sem něco ohranýho a tak, co hned zavřu a ono to bylo mooc přemejšlivý:)
12.09.2006 20:42:00 | Barushca