Anotace: Jestli někomu budu připadat infantilní, tak tuhle jsem napsal své dceři, když jí bylo pět let :-)
:-))) už se těším na dlouhé zimní večery...koukám, že tě nemám celého ,,přečteného" jo ty tvoje ,,pro děti" jsou krásný...doufám, že, než se mi narodí a vyroste ta vnučka(ostatní chtěj kluka, ale nakonec je to úplně fuk) do věku pohádek, tak, že to nebudu muset tahat z počítače, ale, že to bude knížka s věnováním se šancí stát se ,,ošahanou" jako Malý princ, nebo Skácelovy Uspávanky ;-))
08.11.2006 13:37:00 | no
...milučká, hravá až chytí za srdiečko- ja mám doma dvoch princov - ale už veľkých , a pritom vždy maličkých
15.09.2006 10:06:00 | vierka1
Princezny...
až příliš rychle vyrůstají...
a příliš rychle své vlastní
království mají...
Tolik láskyplná... :o)
13.09.2006 15:37:00 | Cecilka
No jo, ta moje holčička už taky honí kluky, ale tuhkle pohádku si schovala do památníčku, takže JirkoS, nevzdávej to ;-)
13.09.2006 14:40:00 | G.P.
Hezké moc.To musím přečíst své 5leté vnučce.Je to jako u nás.Jen místo táty jsem to já.
13.09.2006 09:28:00 | s.e.n