Milá Písničko... moc Ti děkuji za Tvé návštěvy u mně :-)
Máš pro mě velmi srdeční přezdívku, protože tohle je moje soukromá přezdívka pro G.P., zdejšího autora a mého přítele :-)
Básnička se mi líbi :-)
Teď mi ale není do zpěvu, blíží se 2. hodina páteční, vložila jsem sem svou báseň Vztek matky, a brečím a brečím... ale neboj, bude líp a já se k Tobě vrátím :-)
03.11.2006 01:43:00 | Levandule
Ahoj Písničko! Dlouho jsem tě nečetla. Tahle je pěkná, ale líbí se mi víc ten začátek než konec. Doufám, že tvoje mlčení nebude mít dlouhého trvání..:)
15.09.2006 12:19:00 | Euka