Propustka
Anotace: ¨¨¨¨ MUDr. život ¨¨¨¨
Vzduch ztěžknul, nad slovem
Smutnej komik pro recept si přišel
prožívá změnu
nevidí kusy ledu
Z cigarety stoupá dým
tichý tlukot srdce
Počala vnitřní bouře
blesky, emoce
hlavu hází do dlaní
Žadonil než pochopil
Do roztrhané kapsy
sebral recept a mlčky odešel
Svůj hřích teď - může léčit žalem
Komentáře (5)
Komentujících (2)