myšlenkově výborné, jen mi v té druhé sloce vadí to 3x číst, ale na druhou stranu když se koukneš k jedné mé básni tak mi můžeš vytknout 3x kafe v jedná sloce :o)
13.09.2006 20:51:00 | Pavel Kotrba
myšlenkově výborné, jen mi v té druhé sloce vadí to 3x číst, ale na druhou stranu když se koukneš k jedné mé básni tak mi můžeš vytknout 3x kafe v jedná sloce :o)
13.09.2006 20:51:00 | Pavel Kotrba