Nebaví mě ....
Tak už mě skutečně
nebaví žít.
Pojďte si pro mě,
pojďte si mě vzít!
Jen prosím bez bolesti,
klidně rozdrťte moje kosti.
Vypreparujte mě do muzea zoufalých figurín.
A pod to napište,
že takhle vypadá historický splín.
Komentáře (2)
Komentujících (2)